Condicions de venda i contractació

Les presents Condicions de Contractació regulen l’ús de la botiga online www.tenislallobera.com, de la qual és responsable legal Montserrat Espinosa Cervera, d’ara endavant, Club de tenis la Llobera . Aquestes Condicions seran acceptades per les parts sense reserves, i podran ser modificades en qualsevol moment i sense avís previ, per la qual cosa serà responsabilitat de l’Usuari llegir-les cada vegada que faci una compra, ja que, les condicions vigents en el moment de celebració del contracte , seran les que li resultin aplicables.

Normativa aplicable

Aquest contracte electrònic se celebra sota la normativa espanyola i en concret sota el règim legal imposat per la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE) i per la Llei General 03/2014 per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris (LGDCU).

El contracte electrònic no serà arxivat per un tercer i l’idioma per a la conclusió és l’espanyol. Aquestes condicions generals poden ser emmagatzemades i reproduïdes en qualsevol moment per l’usuari que faci una compra mitjançant les opcions del seu navegador d’internet, i han de ser acceptades abans de procedir al pagament de la comanda.

Compte d’usuari i correcció d’errors

Per poder fer compres en línia en aquesta botiga, podràs registrar-te mitjançant la creació d’un “Compte d’Usuari”, o bé fer una compra ràpida sense registre (com a usuari convidat).

Si fas la compra com a convidat, les dades personals no seran emmagatzemades a la web, ni es podrà comprovar l’historial de comandes. Les dades personals es conservaran únicament per a la gestió i entrega dels productes sol·licitats.

Si decidiu registrar-vos, rebreu un correu confirmant que el procés s’ha realitzat amb èxit i un recordatori de les dades d’accés. Des del compte podràs fer compres, comprovar l’historial de comandes, canviar la contrasenya, modificar les dades personals, modificar les adreces d’enviament i facturació, fer comentaris, i altres tràmits o gestions relacionades amb les compres.

A més, en qualsevol moment, podràs accedir al teu compte privat per comprovar la informació personal i adreces i, en cas que fos necessari, corregir els errors que puguin haver existit en la introducció de les dades o actualitzar-les. Les adreces d’enviament i facturació també es poden corregir o actualitzar al llarg del procés de compra.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment, enviant un correu electrònic, des de l’adreça que es vol donar de baixa, a l’adreça info@tenislallobera.com, cosa que comportarà la cancel·lació de les dades de caràcter personal.

En qualsevol cas, la creació i cancel·lació d’un compte d’usuari es regirà pel que estableix la Política de Privadesa.

Procés de Compra

Comprar al l Club tenis la Llobera  és fàcil i senzill, només has de seguir els passos següents:

1º.- Seleccionar els serveis que desitgis adquirir dentre els oferts per el nostre club . Clicant a cada servei, s’accedeix a la seva fitxa, que inclou descripció detallada amb la informació, les característiques principals i el preu. Si necessites més informació, no dubtis a preguntar-nos.

2º.- Un cop seleccionat el/s servei/s que vulguis comprar, hauràs de prémer el botó “Afegir a la cistella”, quedant incorporat el servei al teu carret de la compra. Si vols, podrà continuar afegint més serveis a la cistella, o procedir directament al pagament.

3º.- Conclosa la selecció de serveis. Finalment, per continuar amb la contractació, hauràs de prémer el botó “Processar comanda”.

4t.- Com hem indicat en apartats anteriors, en finalitzar la teva compra, tens l’opció de fer-ho registrant-te, o fer una compra ràpida sense registre (com a usuari convidat). En registrar-te, hauràs d’indicar les teves dades de contacte i adreça, i en les properes compres no hauràs d’introduir de nou les teves dades.

5è.- Finalment, hauràs d’acceptar les presents Condicions de Venda i triar el mitjà de pagament de la teva contractació entre els oferts per el Club de tenis la Llobera (veure apartat següent).

6è.- Un cop finalitzat el procés de contractació, t’enviarem un correu electrònic on es detallaran les dades de la mateixa, així com justificant de contractació o factura. Si no reps aquest correu en 24 hores, o si aprecies qualsevol error en les dades introduïdes, posa’t en contacte amb nosaltres per qualsevol dels mitjans següents:

Trucant al 937530504

Notificant-ho a la secció “Contacte” d’aquesta web: tenislallobera.com

Igualment, pots sol·licitar factura en paper posant-se en contacte amb nosaltres, dins el termini de 15 dies posteriors a la compra, i te la farem arribar sense cap tipus de cost addicional.

Formes de pagament

El Club de Tenis la Llobera  disposa de diverses modalitats de pagament per facilitar-te la contractació:

  • Tarjeta de Credit
  • Transferencia Bancaria

Tot seguit, especifiquem les condicions per a cadascuna d’aquestes formes de pagament.

  • Transferència bancària.

El Club de Tenis la Llobera  t’ofereix la possibilitat de realitzar el pagament de la comanda mitjançant una transferència al nostre compte bancari:

CAIXABANK – IBAN: ES74 2100 1370 1802 0004 5422

Si et decideixes per aquesta opció de pagament, un cop finalitzada la contractació, apareixeran a la pantalla les dades necessàries per fer la transferència bancària. A més, us enviarem un email amb l’import de la contractació, el concepte que heu d’indicar i el número de compte. És important que, en el moment de realitzar la transferència, indiquis com a concepte la referència de la teva comanda, facilitada per El Club de Tenis la Llobera   a l’email, per agilitzar la facturació.

Les transferències poden trigar fins a 48 hores a fer-se efectives. Un cop confirmat, el pagament es procedirà a la gestió del servei contractat. Si vols agilitzar aquest procés pots enviar-nos un correu electrònic amb el justificant a info@tenislallobera.com

  • Tarjeta de Credit

Fes el pagament amb la teva tarjeta de credit. Mitjançant aquesta modalitat de pagament,  el Club de Tenis la Llobera    mai no recull ni manipula cap dada bancària. Totes les dades són tractades directament per Caixabank, de manera que El Club de Tenis la Llobera   sempre pugui oferir la major transparència, seguretat i confidencialitat en la transacció.

Preus, impostos, taxes i aranzels

Els preus estan expressats a Euros, i són vàlids excepte error tipogràfic. En cas que es produeixi un error manifest en la fixació del preu que aparegui a la fitxa de servei, prevaldrà el preu establert per a aquest servei a l’email informatiu que et proporcionarem quan detectem l’error.

El PVP dels serveis inclou IVA.